Kraakman Perfors BV,  John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht  heeft, sinds december 2018, naast de bestaande 6 vestigingen een nieuwe vestiging  in de Kwakel. Voorheen bekend als Mechanisatiebedrijf  de Jong. Laatstgenoemde heeft vanaf het prille begin van de Trekkertrek Nieuw Vennep ons evenement ondersteund en we zijn al AJK Haarlemmermeer blij dat Kraakman Perfors deze steun voortzet en wel als hoofdsponsor.

Exclusief Dealer
Kraakman Perfors bouwt op een geschiedenis van maar liefst 90 jaar. Deze geschiedenis begon in de Beemster en is doorgegroeid tot een organisatie met 7 vestigingen met zo’n 120 medewerkers. De nadruk ligt op het gerenommeerde merk John Deere, waarvan Kraakman Perfors exclusief dealer is in de genoemde regio’s. Daarnaast levert Kraakman Perfors ook een groot aantal andere kwaliteitsmerken voor het gevarieerde klantenbestand bestaande uit veehouderij, akkerbouw, bollensector, waterschappen, gemeentes, loonbedrijven, weg- & waterbouw en golfclubs. Voor nieuwe machines of voor occasions en verhuur is men bij Kraakman Perfors aan het juiste adres.

Snel en deskundige service
De vestigingen van Kraakman Perfors hebben een compleet uitgeruste werkplaats en een goed georganiseerd magazijnbeheer, waardoor in no-time alle klanten snelle en deskundige service verleend kan worden. De hoofdactiviteit van het bedrijf, iets waar Kraakman Perfors nog steeds trots op is, is en blijft het verkopen van de John Deere Land- en tuinbouw. Kraakman Perfors biedt een volledig productgamma voor de land- en tuinbouw. Van het merk  John Deere onder meer tractoren, maaidorsers, veldspuiten, voorladers en zelfrijdende veldhakselaars. Maar ook andere kwaliteitsmerken zoals AVR voor de aardappelteeltmachines, Kiepwagens van Beco, en verreikers van Kramer.

Tuin & Park
Kraakman Perfors is dé expert in Tuin- en Parkmachines. Waterschappen, gemeenten, hoveniers en aannemers in de grond-, weg- en waterbouw vertrouwen op het uitgebreide aanbod van onze kwaliteitsmerken. Ook hier speelt John Deere een centrale rol in het assortiment. Van dit gewaardeerde merk biedt Kraakman Perfors professionele maaiers, multifunctionele compact tractoren en Gators aan. Maar ook onder meer motorzagen, bosmaaiers en andere gereedschappen van STIHL, knik-laders van Avant, kunstgrasreinigers van GKB en bladblazers en zuig-wagens van Trilo.  Daarnaast ook tuin-gereedschappen van De Groene Hand.

Golf
Kraakman Perfors levert alle benodigde machines voor het onderhoud van golfbanen zoals van John Deere bijvoorbeeld fairwaymaaiers, greenmaaiers, golfspuiten en trim-, surrounds- en roughtzitmaaiers. Hiermee bent u verzekerd van een prachtige golfbaan en tevreden bezoekers.

Ook voor particuliere verkoop
Ook als particulier bent u van harte welkom bij Kraakman Perfors. Het programma omvat alle benodigde machines voor tuin en gazon, zoals gazonmaaiers, zitmaaiers, duwmaaiers, verticuteermachines, motor-kettingzagen, bladblazers, hogedrukreinigers en schrobmachines. Het complete programma van kwaliteitsmerken als VIKING, STIHL en Kärcher is verkrijgbaar bij Kraakman Perfors. Daarnaast kunt u ook voor werkkleding, gereedschap, schoeisel of speelgoed bij ons terecht.

Loop eens binnen bij een Kraakman Perfors vestiging, de deskundige en  goed opgeleide verkopers en monteurs staan voor u klaar voor advies over de keuze voor een machine of service en onderhoud.

Kijk voor meer info of de adressen van onze vestigingen op website: